Vastgoed

Vastgoedmakelaar

Zaakvoerder Alexandre Deronne is als erkend BIV-vastgoedmakelaar uw partner bij de aankoop, verkoop, huur en verhuur van een onroerend goed.

In mijn hoedanigheid als erkend schatter-expert behoren schattingen uiteraard ook tot één van de activiteiten en bent u dus voor een correcte waardebepaling tevens aan het juiste adres.
En in het kader van de toekenning van een verkoopsopdracht kan u steeds bij ons terecht voor een gratis venale waardebepaling van uw vastgoedeigendom.

Alexandre Deronne aan het woord;
Na het bekomen van het diploma "bachelor in vastgoed" heb ik mij onmiddellijk op de vastgoedmarkt gestort en werd ik snel betrokken in het dagelijkse reilen en zeilen binnen deze activiteit. Als erkend vastgoedmakelaar heb ik vandaag, zoveel jaar later… nog steeds maar één streefdoel, U de weg wijzen in alle bochten van de meest voorkomende vastgoedtransacties; verkoop en verhuur!

Kortom: jaren ervaring en een vaste waarde in de regio met tal van referenties van o.a. het notariaat!

Wij bieden u graag onze diensten aan, in vertrouwen en met de glimlach!

Indien u vrijblijvend met ons zou wensen kennis te maken, kan u ons steeds via het contactformulier bereiken. U kan ook telefoneren op volgend nummer: 0477/29.82.35